Новогодишна честитка

25/12/2017 komora 0

Почитувани членки на Комората, Драги колеги и пријатели, Полека ги трошиме последните денови од оваа 2017 година и се приближуваме кон едно празнично расположение. Празниците […]

ОДРЖАНО ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА КОМОРАТА НА ТРГОВСКИ ДРУШТВА ЗА ГЕОДЕТСКИ РАБОТИ НА РМ – 23.09.2017

30/09/2017 komora 0

На 23.09.2017 година во х.Континентал Скопје, се одржа Редовното Годишно Собрание на Комората на трговски друштва за геодетски работи на коешто членството покажа масовно присуство […]

Новитети во работењето на Катастарот – договорено помеѓу Министерот за транспорт и врски, претседателот на комората и директорот на АКН

25/08/2017 komora 0

Го објавуваме интегралниот текст од изјавата на Министерот за Транспорт и Врски, г-дин Сугарески по денешниот состанок со претседателот на Комората , г-дин Горан Јовановски […]

1 2 3 4 5 6