Известување до членките на Комората за организирање на Собрание со физичко присуство 28.12.2020

29/12/2020 komora 0

Почитувани колеги, Би сакале да ве информираме дека во прилог на пораката е прикачено Известувањето со број: 03-372/1 од 28.12.2020 година наменето за членките на Комората кое се […]

Честит Божиќ и Нова Година

29/12/2020 komora 0

Почитувани, Од името на Комората на трговци поединци овластени геодети и трговски друштва за геодетски работи Ви посакуваме СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!!!

Среќна Нова Година

26/12/2019 komora 0

Почитувани членки на Комората, Драги колеги и пријатели, На крајот на оваа 2019 година ми останува од сè срце да ви посакам пред сè добро […]

Одржано редовно Годишно Собрание на Комората на трговци поединци овластени геодети и трговски друштва за геодетски работи

23/12/2019 komora 0

На ден 20.12.2019 година во хотелот Александар Палас во Скопје се одржа редовно Годишно Собрание на Комората на трговци поединци овластени геодети и трговски друштва […]

1 2 3 4 9