Соопштение за одржување на редовно годишно Собрание на Комората

05/01/2021 komora 0

Почитувани колеги, На ваше запознавање и понатамошно постапување, ве информирам дека на ден 22.01.2021 година (петок) е закажано редовно годишно Собрание на Комората на трговски друштва за геодетски работи. […]

Известување до членките на Комората за организирање на Собрание со физичко присуство 28.12.2020

29/12/2020 komora 0

Почитувани колеги, Би сакале да ве информираме дека во прилог на пораката е прикачено Известувањето со број: 03-372/1 од 28.12.2020 година наменето за членките на Комората кое се […]

1 2 3 9