Презентација од 5-та обука за 2016

31/12/2016 komora 0

Почитувани колеги, Во прилог, ви го доставуваме линкот со презентацијата од 5-та обука за овластени геодети за 2016 година. http://www.katastar.gov.mk/mk/News.aspx?Id=1581 Со почит, Наташа Тринпаревска Секретар […]

1 2 3