Известување за одржување на 5-та редовна обука наменета за трговците поединци овластените геодети

04/12/2017 komora 0

Почитувани колеги, Со задоволство Ве информираме дека на 11.12.2017 година (понеделник), во Тренинг центарот М6 во Скопје, (кој се наоѓа веднаш до фабриката Алкалоид во […]

1 2 3