Соопштението и Агендата за 4-та задолжителна обука за  овластените геодети за 2018 година

05/12/2018 komora 0

Почитувани колеги, На ваше запознавање, во прилог на пораката се прикачени Соопштението и Агендата за 4-та задолжителна обука за овластените геодети за 2018 година, изготвени од […]

Известување за одржување на 5-та редовна обука наменета за трговците поединци овластените геодети

04/12/2017 komora 0

Почитувани колеги, Со задоволство Ве информираме дека на 11.12.2017 година (понеделник), во Тренинг центарот М6 во Скопје, (кој се наоѓа веднаш до фабриката Алкалоид во […]

1 2 3