Честитка за Новата 2016 Година

29/12/2015 komora 0

Почитувани колеги и драги пријатели, Нека Новата 2016 Година и Божиќните празници Ви донесат неизмерна радост, задоволство и просперитет. Ви посакуваме љубовта, здравјето и успехот […]

Работилница- стручно советување од областа на архивското и финансиско-канцелариското работење

29/12/2015 komora 0

На ден 23-ти декември 2015 година во хотел Континентал се одржа Работилница-стручно советување од областа на архивското и финансиско-канцелариското работење на трговските друштва за геодетски работи. […]

1 16 17 18