СООПШТЕНИЕ – Повик за учество на Tендер за извршување на Консултантски услуги за консолидација на земјиште во Северна Македонија Фаза. II и III

05/07/2019 komora 0

Почитувани колеги, Би сакале да ве информираме дека во рамки на проектот финансиран од Европската унија “Воведување на Национална програма за консолидација на земјиште” (МАИНЛАНД), […]

Известување за одржување на 2-ра обука наменета за трговците поедници овластени геодети

13/05/2019 komora 0

Почитувани колеги, Во продолжение на Ваше запознавање, Ви го препраќаме Соопштението за закажан термин за 2-рата задолжителна обука за овластените геодети за 2019 година, којашто […]

1 2 3 18