Сетови на економски мерки до геодетските фирми

07/04/2020 komora 0

Почитувани колеги, Во насока на навремено и редовно информирање и доставување на сетовите на економските мерки,усвоени од страна на Владата заради превенција на економско-финансиските загуби на фирмите,предизвикани од […]

Реализирана средба на претставници на Управниот одбор на Комората на трговци поединци овластени геодети и трговски друштва за геодетски работи на Република Македонија со делегација од Косовската асоцијација на геодети

12/02/2020 komora 0

На иницијатива на Косовската асоцијација на геодети, на ден 12.02.2020 година во просториите на Комората на трговци поединци овластени геодети и трговски друштва за геодетски […]

Среќна Нова Година

26/12/2019 komora 0

Почитувани членки на Комората, Драги колеги и пријатели, На крајот на оваа 2019 година ми останува од сè срце да ви посакам пред сè добро […]

Повик за учество на Tендер за извршување на Консултантски услуги за консолидација на земјиште во Република Северна Македонија, Фаза I – Физибилити студии за Лешани, Кожле и Дабјани

24/12/2019 komora 0

Во рамки на проектот финансиран од Европската унија “Воведување на Национална програма за консолидација на земјиште” (МАИНЛАНД), спроведуван од Организацијата за храна и земјоделство на Обединетите […]

1 2 3 16