Новитети во работењето на Катастарот – договорено помеѓу Министерот за транспорт и врски, претседателот на комората и директорот на АКН

25/08/2017 komora 0

Го објавуваме интегралниот текст од изјавата на Министерот за Транспорт и Врски, г-дин Сугарески по денешниот состанок со претседателот на Комората , г-дин Горан Јовановски […]

1 2 3 4 5