Известување за одржување на 2-ра обука наменета за трговците поедници овластени геодети

13/05/2019 komora 0

Почитувани колеги, Во продолжение на Ваше запознавање, Ви го препраќаме Соопштението за закажан термин за 2-рата задолжителна обука за овластените геодети за 2019 година, којашто […]

Одржана трибина за предложените законските измени на постојниот Закон за катастар на недвижности

06/02/2018 komora 0

На иницијатива на Комората на трговски друштва за геодетски работи на Република Македонија на 02.02.2018 година на Градежниот факултет во Скопје се одржа јавна трибина […]

1 2 3 4 5