Известување за одржување на 2-ра обука наменета за трговците поедници овластени геодети

13/05/2019 komora 0

Почитувани колеги, Во продолжение на Ваше запознавање, Ви го препраќаме Соопштението за закажан термин за 2-рата задолжителна обука за овластените геодети за 2019 година, којашто […]

1 2 3 4