СООПШТЕНИJA: Јавни тендери за извршување на консултантски услуги за консолидација на земјиште во Дабјани и Кожле

14/09/2020 komora 0

Објавени се два јавни тендери спроведени од ФАО, во рамки на проектот финансиран од Европската Унија “Воведување на Национална програма за консолидација на земјиште” (МАИНЛАНД), во […]

1 2 3 32