Честит Божиќ и Нова Година

Почитувани,
Од името на Комората на трговци поединци овластени геодети и
трговски друштва за геодетски работи Ви посакуваме
СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!!!