Известување до членките на Комората за организирање на Собрание со физичко присуство 28.12.2020

29/12/2020 komora 0

Почитувани колеги, Би сакале да ве информираме дека во прилог на пораката е прикачено Известувањето со број: 03-372/1 од 28.12.2020 година наменето за членките на Комората кое се […]

Честит Божиќ и Нова Година

29/12/2020 komora 0

Почитувани, Од името на Комората на трговци поединци овластени геодети и трговски друштва за геодетски работи Ви посакуваме СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!!!