Повик за учество на Tендер за извршување на Консултантски услуги за консолидација на земјиште

04/05/2020 komora 0

Повик за учество на Tендер за извршување на Консултантски услуги за консолидација на земјиште во Република Северна Македонија, Фаза III – Катастарски премер и техничка […]