Упатството за изготвување и поднесување на апликација за Кредитната линија на Развојна банка за МСП – Ковид 2

30/04/2020 komora 0

Почитувани колеги,   Во продолжение на пораката се наоѓа известувањето за Упатството за изготвување и поднесување на апликација за Кредитната линија на Развојна банка за […]

Известување за нова Уредба за исплата на плата за месеците април и мај 2020

30/04/2020 komora 0

Почитувани колеги,   Во насока на благовремено и континуирано проследување на информациите поврзани со актуелната состојба за справување со ширењето на корона вирусот, на линкот подолу […]