Јавен повик за директно кредитирање на микро, мали и средни претпријатија

Почитувани колеги,
 
Во насока на континуирано проследување на нови информации кое се однесуваат на стопанството, а поврзани со актуелната состојба за справување со ширењето на Ковид-19, во координација со Сојузот на стопански комори на Македонија  ја проследуваме информацијата во врска објавата на јавниот повик за директно кредитирање на микро, мали и средни претпријатија регистрирани во Република Северна Македонија од Компензационите фондови од странска помош (Ковид 2) .
 
Целосната информација е на следниот линкот подолу:
 
 
Поздрав и чувајте се!
 
Наташа Тринпаревска

*Секретар на Комора на трговски*
*друштва за геодетски работи*

Контакт:
Тел.:02/3220 449
Моб.:078/230 087
E-mail:info@geokomora.mk
www.geokomora.mk

Други вести и наслови

No comments found