Среќна Нова Година

Почитувани членки на Комората,

Драги колеги и пријатели,

На крајот на оваа 2019 година ми останува од сè срце да ви посакам пред сè добро здравје,

расположение и што повеќе пријатни мигови поминати  во друштво со вашите сакани.

Претстојните Новогодишни и Божиќни празници да ги дочекаме со радост,

спокој и по некоја искра надеж за подобро утре.

Нека Новата 2020 Година ни донесе повеќе работа, поголем ангажман

и посериозна посветеност кон реализација на плановите.

Ви посакувам здравјето, љубовта и успехот да ве пратат низ целата 2020 година.

м-р Горан Јованоски, дипл.геод.инж.

           Претседател на Комора на

трговски друштва за геодетски работи