Среќна Нова Година

26/12/2019 komora 0

Почитувани членки на Комората, Драги колеги и пријатели, На крајот на оваа 2019 година ми останува од сè срце да ви посакам пред сè добро […]

Повик за учество на Tендер за извршување на Консултантски услуги за консолидација на земјиште во Република Северна Македонија, Фаза I – Физибилити студии за Лешани, Кожле и Дабјани

24/12/2019 komora 0

Во рамки на проектот финансиран од Европската унија “Воведување на Национална програма за консолидација на земјиште” (МАИНЛАНД), спроведуван од Организацијата за храна и земјоделство на Обединетите […]

Одржано редовно Годишно Собрание на Комората на трговци поединци овластени геодети и трговски друштва за геодетски работи

23/12/2019 komora 0

На ден 20.12.2019 година во хотелот Александар Палас во Скопје се одржа редовно Годишно Собрание на Комората на трговци поединци овластени геодети и трговски друштва […]

1 2