Соопштение за III -та задолжителна обука за овластените геодети за 2019 година

25/10/2019 komora 0

Почитувани колеги, На ваше запознавање и понатамошно постапување, во прилог на пораката го препраќаме Соопштението за закажан термин за III-та задолжителна обука за овластените геодети за 2019 […]