ПОСЕТА НА ПРЕТСТАВНИЦИ НА КОМОРАТА ПО ПОВОД ОДРЖУВАЊЕ НА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА СОВЕТОТ НА ГЕОДЕТИ НА ЕВРОПА ВО ИСТАНБУЛ, РЕПУБЛИКА ТУРЦИЈА

11/10/2019 komora 0

Со задоволство информираме за реализираната посета на претставниците на Комората на трговски друштва за геодетски работи по повод одржувањето на Годишното Собрание на Советот на […]