Соопштение за III -та задолжителна обука за овластените геодети за 2019 година

25/10/2019 komora 0

Почитувани колеги, На ваше запознавање и понатамошно постапување, во прилог на пораката го препраќаме Соопштението за закажан термин за III-та задолжителна обука за овластените геодети за 2019 […]

ПОСЕТА НА ПРЕТСТАВНИЦИ НА КОМОРАТА ПО ПОВОД ОДРЖУВАЊЕ НА ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА СОВЕТОТ НА ГЕОДЕТИ НА ЕВРОПА ВО ИСТАНБУЛ, РЕПУБЛИКА ТУРЦИЈА

11/10/2019 komora 0

Со задоволство информираме за реализираната посета на претставниците на Комората на трговски друштва за геодетски работи по повод одржувањето на Годишното Собрание на Советот на […]