Покана за годишна прослава на Сојузот на Стопански Комори

ПОКАНА
за
ГОДИШНА СВЕЧЕНА ПРОСЛАВА
Сојуз на стопански комори на Македонија

Датум и време: 16 септември 2019 во 20:00 часот
Локација: Ресторан Воденица Мулино, Скопје
Код на обекување: Бизнис

Со голема чест, во име на Претседателот и Претседателството на Сојузот на стопански комори на Македонија, Ве покануваме на Годишната Свечена Прослава на која традиционално присуствуваат високи официјални претставици, дипломати, академици, претставници на релевантни институции, меѓународни организации, медиуми, соработници, членови и други партнерски организации.

Ве молиме да го потврдите Вашето присуство најдоцна до 13.09.2019 година (петок) по е-пошта: info@chamber.mk или на телефон: +38923091440 или мобилен: +38975254082.

Со почит,

Сојуз на стопански комори на Македонија

Други вести и наслови

No comments found