Насоки за упис во МЗШВ

26/07/2019 komora 0

Почитувани колеги, На Ваше запознавање и понатамошно постапување во прилог на пораката е прикачен документот по однос на давање насоки за упис во Регистарот на вршители на […]

СООПШТЕНИЕ – Повик за учество на Tендер за извршување на Консултантски услуги за консолидација на земјиште во Северна Македонија Фаза. II и III

05/07/2019 komora 0

Почитувани колеги, Би сакале да ве информираме дека во рамки на проектот финансиран од Европската унија “Воведување на Национална програма за консолидација на земјиште” (МАИНЛАНД), […]