Дополнување на Правилникот за лиценца за вршење на геодетски работи

Почитувани колеги,

На дадениот линк може да го превземете дополнувањето на правилникот за лиценца за вршење на геодетски работи
Дополнување на Правилникот за лиценца за вршење на геодетски работи

Други вести и наслови

No comments found