Новогодишна честитка

Почитувани колеги и драги пријатели,

Од името на Комората на трговци поединци овластени геодети и трговски друштва за геодетски работи и од мое лично име, ви посакувам Среќна 2019-та Година и Среќен Божиќ.

Во претстојната 2019 година, ви упатувам искрени желби за одлично здравједенови исполнети со љубов и радост со вашите блиски и сакани како и успешна година на деловен план.  

Среќни празници,

м-р Горан Јованоски, дипл.геод.инж.

Претседател на Комора на трговци поединци овластени

геодети и трговски друштва за геодетскиработи

Други вести и наслови

No comments found