СООПШТЕНИЕ: Објавен повик за учество на тендер за изработка на Физибилити студии за консолидација на земјоделското земјиште

Соопштението во врска сообјавен повик за учество на тендер за изработка на Физибилити студии  за консолидација на земјоделско земјиште –  (МАИНЛАНД).

Деталите се дадени во Соопштението – притисни за превземање – download

Други вести и наслови

No comments found