Известување за Студенскиот натпревар за млади геодети во организација на ЦЛГЕ_2018

Со задоволство Ве информираме дека во организација на Советот на геодети на Европа (ЦЛГЕ), за академската 2017/2018 година се организира Студентскиот напревар за млади геодети,  којшто претставува препознатлив настан за младите геодети во рамките на геодетската сфера.
Повеќе за настанот од документите во прилог:

Други вести и наслови

No comments found