Известување за Студенскиот натпревар за млади геодети во организација на ЦЛГЕ_2018

13/07/2018 komora 0

Со задоволство Ве информираме дека во организација на Советот на геодети на Европа (ЦЛГЕ), за академската 2017/2018 година се организира Студентскиот напревар за млади геодети,  којшто претставува препознатлив настан […]