РЕАЛИЗИРАНА ПОСЕТА НА ПРЕТСТАВНИЦИ НА КОМОРАТА НА ТРГОВСКИ ДРУШТВА ЗА ГЕОДЕТСКИ РАБОТИ НА ГЕНЕРАЛНОТО СОБРАНИЕ НА СОВЕТОТ НА ГЕОДЕТИ НА ЕВРОПА ВО ПРИШТИНА, 19-21.04.2018

27/04/2018 komora 0

На покана на Советот на геодетите на Европа, делегација од Комората на трговски друштва за геодетски работи во состав: Никола Рибароски, Наташа Тринпревска и Нијаз […]