Распоред и локација на состаноците на членовите на Управниот одбор на Комората со претставниците на приватните геодетски фирми

22/08/2016 komora 0

Согласно претходното Известување во врска со планираните активности на членовите на Управниот одбор на Комората на Трговски друштва за геодетски работи, во прилог ви доставуваме […]